Megszólalt a Blahán elhunyt férfi húga

halál válás öngyilkosság húg adósság megszólalás Blaha Lujza tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány szerint testvére az adósságai miatt vetett véget életének.

Tiszta vizet öntött a pohárba a hétvégén a Blahán meghalt férfi húga. A lány megkereste a hvg.hu-t, mert szerinte annyi mindent összeírnak a bátyja halálával kapcsolatban. Azért fordult a nyilvánossághoz, hogy egyértelműen tisztázza: "a bátyám öngyilkos lett."

Fotó: Jászai Csaba/MTI
Fotó: Jászai Csaba/MTI

A tragédia helyszíne

Dóra kifejtette: Szabolcs pontosan tudta, mit csinál, a saját döntése és felelőssége volt az öngyilkosság és annak módja is. A szegedi fiatalember a 29. születésnapján vetett véget az életének, amikor meztelenül kiugrott a hotelből. A húg szerint a férfi életében óriási törés volt két évvel ezelőtti válása, amit képtelen volt feldolgozni. Ráadásul tetemes adósságot halmozott fel. A válás után beszélt arról, hogy megöli magát, akkor is meztelenül, csak más módszerrel hajtott volna végre öngyilkosságot. De végül akkor mégsem próbálkozott meg vele - magyarázta a lány, akinek arról nincs információja, hogy testvérének volt-e társasága a hotelben, vagy hogy bátyja droghoz nyúlt volna.

Szabolcs az utóbbi időben a Feldmár Intézetben önkénteskedett. "Nem igaz, hogy ott kimosták az agyát" - mondta Dóra, aki szerint ha nem fogadja be a szellemi műhely, lehet, hogy korábban követ el öngyilkosságot.

Egy nappal a tragédia után az Origónak szólalt meg az a férfi, aki a lezuhant fiatalon próbált segíteni. Rajta kívül más nem tett így a környéken. A Life.hu utánajárt, mi lehetett ennek az oka.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Szegedi volt a Blahán meghalt fiatalhttp://www.life.hu/legykepben/20131126-szegedi-fiatalember-lehetett-az-aldozat-akinek-holttestet-szombaton-talaltak-meg-a-blaha-lujza.htmlVérbefagyott holttestet találtak a Blahánhttp://www.life.hu/legykepben/20131123-budapest-vii-keroleteben-verbefagyott-holttestet-talaltak-a-blahan.htmlFeltehetően öngyilkos lett a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20131116-eltunt-egy-magyar-enekesno-budapesten-csak-a-taskajat-talaltak-meg.htmlEzért nem segítettek a hotelból kizuhant férfinakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131125-a-be-nem-avatkozas-pszichologiaja-miert-nem-segitettek-a-hotelbol-kizuhant-ferfinak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.