Kovi szerint a pornóiparnak befellegzett

pornó válság csőd felnőttfilm Kovi Krasznai Tünde szexreality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nehezebb megélni a felnőttfilmezésből, állítja Kovi. A műfajban dolgozók, akik eddig meglehetősen magas életszínvonalat tudtak biztosítani maguknak, immár kénytelenek több lábon állni. 

Kovi a Blikknek mesélt arról, hogy a pornóipar nemcsak Magyarországon, de az egész világon válságban van. Az ingyenes kalózoldalak mellett itthon az is a hanyatlás oka, hogy pénztelenség van, az emberek inkább befizetik a napközit a gyereknek, mint hogy pénzt adjanak ki a pornóra.

Fotó: Mudra László/Life.hu

"A népszerű pornószínésznők és -színészek álla fel is kopna, ha nem vállalnának más munkát is, ugyanis míg korábban havonta mondjuk harminc napot forgattak, ma már örülnek, ha csak 3-5 nap jut nekik. Ez mindent bebizonyít: ha nem változtatunk a helyzeten, akkor már akár azt is mondhatnám, hogy nem éri meg vetkőzni és pornózni" - nyilatkozta Kovi, aki a napilap információi szerint szexrealityn dolgozik.

Kovi néhány hónapja a pornóvilág kulisszatitkairól mesélt a Life.hu-nak, az egykori gyártásvezető, G. Attila pedig az x-faktoros Krasznai Tünde felnőttfilmes múltjáról beszélt nekünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.