Rajongólányokat vernek át az interneten a ByTheWay nevében.

"Több rajongói oldal is alakult az interneten, amelyeket nem mi üzemeltetünk. Ezek között van olyan is, amely közönségtalálkozót szervez a nevünkben. Természetesen semmi közünk ehhez, de sajnos sok rajongót megtéveszt. Ezenkívül Ya Ou-nak és nekem is van egy "álprofilja", amely szintén sokakat megtévesztve a nevünkben kommunikál" - mondta el a Blikknek Olivér.

Forrás: RTL Klub

"Mindkettőnk nevében történt már ilyen visszaélés. Igyekszünk minél gyakrabban felhívni rá a figyelmet, hogy ezekhez a profilokhoz semmi közünk, kizárólag a hivatalos oldalon keresztül kommunikálunk a rajongókkal" - tette hozzá Ya Ou.


A négy srác felháborítónak tartja,hogy az ő hátukon, ismertségüket meglovagolva szeretnének csajozni ismeretlenek.

 

Lehull a lepel a ByTheWay-titokrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoi-a-bytheway-tagjai-es-mentoruk.html ByTheWay: Márk, ne csináld ezt!http://www.life.hu/legykepben/20131111-bozsek-markot-a-bytheway-gyozkodte-hogy-ne-adja-fel.html Visszatér az X-Faktorba a ByTheWayhttp://www.life.hu/legykepben/20131109-az-rtl-klub-xfaktorabol-bozsek-mark-kiszallt-helyette-visszater-a.html Dühösek a rajongók - Petíció a ByTheWayérthttp://www.life.hu/legykepben/20131105-az-rtl-klub-xfaktoranak-bytheway-rajongoi-ujra-akarjak-szamoltatni-a.html