Ismét bombaformában van Horváth Éva, aki egy percig sem habozott, amikor fürdőruhára kellett vetkőznie. Arra viszont nem gondolt, hogy többet is mutat magából a tervezettnél.

Nemrég hosszú combjait mutogatta, most viszont már a teljes alakját, sőt még a mellbimbóját is közszemlére tette a Lactiv Vasas rendezvényén Éva, akinek 35 évesen sincs mit szégyellnie. Sőt! Mióta étrendet váltott, újból visszanyerte csodás alakját.

Még több bikinis fotóért kattints ide!Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Akkor álltam rá a paleo diétára, amikor kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok. Azonnal elmúlt a állandó haspuffadásom, ami nem hízásból adódott, és ami miatt már nem éreztem jól magamat a szép ruhákban. De emellett naponta járok edzeni, ugyanis a rajongóimnak megígértem, hogy megpróbálok szép szálkás lenni, kockás hasra gyúrok. Egy nőnek fontos a külső, pláne ha a szépségszakmában dolgozik és a tévé képernyőjén is megjelenik. A tévé simán rápakol még öt kiló pluszt az emberre, ezért folyamatosan oda kell figyelnem az alakomra. Az edzés nem egy kényszerpálya, imádok járni és ez kikapcsolódás is számomra."

 A múlt héten Medveczky Ilona tette közszemlére mellbimbóit.