fénykép matrica pikáns telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka sosem volt híres az óvatosságáról, mára azonban megtanulta, személyes értékeinek védelme mindennél fontosabb. Elveszített mobiltelefonjáért, pontosabban a benne lévő fotókért és adatokért akár milliókat is fizetne a megtalálónak.

Majka pikáns fotóira biztosan sokan kíváncsiak lennének, de ezeket ma már biztonságos helyen tárolja. Évekkel ezelőtt ugyanis, amikor nem lehetett biztonsági kóddal védeni a telefonok tartalmát, Majka majdnem országos botrányba keveredett. Akkori készüléke már alkalmas volt fotók készítésére, és ezt ki is használta, intim pillanatait is megörökítette. A képek kis híján illetéktelen kezekbe kerültek egy mámoros éjszakán, azonban a sors a kegyeibe fogadta a rappert.

Forrás: Just Creative
Balázs lekapta Vadon Janithttp://www.life.hu/legykepben/20131202-a-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musor-adasaban-sebestyen-balazs-szajon-csokolta-vadon-janit.htmlKeleti Györgyit bántalmazta a cellatársahttp://www.life.hu/legykepben/20131202-keleti-gyorgyi-eleterol-konyv-keszult-gyorgyit-a-cellatarsa-verte-meg-a-bortonben.htmlRózsa György megdöbbent ifjúkori önmagánhttp://www.life.hu/legykepben/20131129-rozsa-gyorgy-megdobbent-ifjukori-onmagan-az-m3-csatorna-musoraiban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.