Már nem Dubaj a menő, a gazdag arab város helyett Amerikába járnak a magyar celebek. A luxusprostituáltak fellegvára Las Vegas és Miami lett - írja Keleti Györgyi a napokban boltokba kerülő botránykönyvében.

Bár már nem keresnek annyit a luxusprostituáltként dolgozó celeblányok, mint korábban, az iparág továbbra is virágzik.

"A dubajozás sem kínál már olyan lehetőségeket, mint egykoron. Egyrészt nagyon figyelik a dubaji járatokat, másrészt a több ezer eurós álomfizetések már ott sem jellemzőek. Mostanában a luxusprostituáltak, a testükből élő celeblányok inkább kimennek Amerikába. A jó kapcsolattal rendelkező szép, híres lányok Las Vegasba, Miamiba utaznak és próbálnak szerencsét. Úgy csinálják, hogy ne fordítsák őket vissza, hogy két hónapra kikérik a turistavízumot. Megveszik a repülőjegyet oda és vissza is, de a visszaút időpontját nyitottra hagyják, hiszen nyilván tovább maradnak, mint amit a belépéskor bevallanak. Foglalnak egy éjszakára szállást, hogy belépéskor tudják igazolni, hova mennek. De kint már várja őket a közvetítő a lebeszélt 'munkákkal'. Szállodákba járnak ügyfelekhez. (...)Szóval most Amerika a trend. Ezért utazgatnak ki hónapokra. Minden magyar híresség és luxusprostituált kint van, hiszen ott nem lehet őket leleplezni, és a pénz is jó! Vegasban forognak az emberek, és ez a lényeg. Van olyan, hogy megnyeretnek egy neves magyar modell lánnyal egy amerikai szépségversenyt, ami nem is az, aminek gondoljuk, de az ő szempontjából nem ez a lényeg. Hanem hogy így a lány kap egy évre szóló amerikai tartózkodási engedélyt... A legjobb megoldás. Egy év alatt tízmilliókat kereshet.

Forrás: Thinkstock

A szóban forgó lány így búcsúzott magyarországi ismerőseitől: 'Magyarországon talán ha két olyan férfi van, akinek van annyi pénze, hogy érdemes behálózni. De erre a két férfira tömegek várnak, mindenki őket akarja. Amerikában sokkal több pénzes férfi akad... Miért ne mennék? Melyik lány ne menne ki, aki így néz ki, mint én?!'

Ezek a lányok tudják, hol a pénz, és bármire képesek érte. Persze a szóban forgó magyar szépség még mindig jobban járt, mint híres lemezlovasunk, aki számos férfimagazinban is szerepelt... A hölgy ugyanis - hiába csinos, és hiába van mindene megcsináltatva - egyszer a saját fülem hallatára könyörgött, hogy adjanak neki ötvenezer forintot egy egész éjszakára. Elképesztően megalázó pillanat volt. Miközben a lapokban szárnyaló karrierről beszél, és a férfiak szemében ő az álomnő, a valóságban elhasznált, leselejtezett árucikk."