Brasch Bencét bedrogozták egy szórakozóhelyen

ital Kerényi Miklós Máté Mészáros Árpád Zsolt Oszvald Marika Hal a tortán drog Brasch Bence szórakozóhely Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a Hal a tortán adásában mesélte el, hogy MÁZS-hoz hasonlóan neki is drogot kevertek az italába.

Alig csitult el a Mészáros Árpád Zsoltot érintő botrány, akinek egy szórakozóhelyen drogot kevertek az italába, ami napokra kiütötte, máris egy újabb ismert énekes vallotta be, ő is átesett már hasonló kellemetlenségen. Brasch Bence a vacsoraasztalnál mesélte el vendégeinek, Szulák Andinak, Oszvald Marikának, Kerényi Miklós Máténak és MÁZS-nak a furcsa éjszaka történetét.

Fotó: Merlin Communications
Káprázatos fényvillamosok hazánkbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131203-budapesten-debrecenben-es-miskolcon-is-jarnak-a-karacsonyi-villamosok.htmlAmerikába mennek a testükből élő celeblányokhttp://www.life.hu/legykepben/20131203-amerikaban-folytatjak-a-testukbol-elo-celeblanyok-a-prostituciot.htmlKapócs Zsóka: "Ez egy óriási nagy szerelem"http://www.life.hu/legykepben/20131202-kapocs-zsoka-szineszno-imadja-het-honapos-vizslajat.htmlPikáns képeket rejtett Majka telefonjahttp://www.life.hu/legykepben/20131202-majka-elveszett-telefonjan-pikans-kepek-voltak-ezert-regisztalt-az-elveszett-meglett-rendszerbe.htmlSzabó Ádám megáll a saját lábánhttp://www.life.hu/legykepben/20131202-az-rtl-klub-x-faktoranak-nyolcadik-dontojebol-toth-gabi-mentoraltjanak-szabo-adamnak-kellett-mennie.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.