feleség szerelem pár filmbemutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Coming Out című magyar film bemutatója úgy tűnik, kihagyhatatlan esemény volt a magyar celebvilág számára, mert még a kisgyermekes sztáranyukák is szabaddá tették magukat erre az estére, és párjukkal mozizni mentek. 

Hemzsegtek a sztárpárok a jól csókoló Csányi Sándor főszereplésével bemutatott magyar vígjáték, a Coming Out premierjén.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A legérdekesebb mégiscsak az volt, hogy egykori szerelmesek látták viszont egymást új párjaikkal. Andy Vajna feleségével, Timivel érkezett, Vajna egykori kedvese, Dobó Kata pedig élettársával és kislánya apjával, Gulyás Leventével.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Geszti Péter számára is különösen alakult a bemutató: feleségével, Ditz Edittel jött mozizni, de az X-Faktor mentora belefutott előző nejébe, Gryllus Dorkába is, ráadásul jókat nevettek négyesben.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A színésznőre Gesztivel kötött viharos házassága után egy kolléga, Simon Kornél személyében talált rá a szerelem, és tavaly megszületett a kisfiuk is.

Jól csókol Csányi Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-a-coming-out-cimu-film-kapcsan-csanyi-sandor-szinesz-es-andy-vajna-meselt-a-life-hu-riporterenek.htmlVisszatérhet Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-enekesek-szinpadra-allhatnak-az-operettszinhaz-jubileumi-romeo-es.htmlRezešovát visszaviszik a börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/20131203-reze-ovat-visszaviszik-a-bortonbe.htmlKeleti Györgyi leleplezte a szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20131203-keleti-gyorgyi-botranykonyveben-leleplezte-a-szepsegkiralynot.htmlKáprázatos fényvillamosok hazánkbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131203-budapesten-debrecenben-es-miskolcon-is-jarnak-a-karacsonyi-villamosok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.