Eladósodott Faludy György özvegye

költő özvegy Faludy György galéria ereklye eladósodottság Faludy Fanny anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utcára kerülhetnek Faludy György ereklyéi, miután özvegye nem tudta megnyitni a költőnek felállított múzeumot és hatalmas tartozásai vannak.

Nem tudni, mi lesz Faludy György felbecsülhetetlen értékű személyes tárgyaival, ereklyéivel, kézirataival. Özvegye, Faludy Fanny közkinccsé akarta tenni ezeket a Faludy kulturális galériában. 12 millió forintot költött a múzeumra, amely meg sem nyithatott, mégis 10 millióval tartozik. A bíróság most úgy döntött, ki kell üríteni a helyiséget, de a benne lévő holmikat Fannynak nincs hová vinnie – tudta meg a Blikk.

Faludy Fanny Forrás: RTLKLUB
Így tisztelgett a hercegi pár Mandela emléke előtthttp://www.life.hu/legykepben/20131206-katalin-es-vilmos-brit-hercegi-par-nelson-mandela-egykori-del-afrikai-elnokrol-szolo-film-londoni.htmlÚjabb sikkasztással vádolják Zalatnaythttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131206-ujabb-sikkasztassal-vadoljak-zalatnayt.htmlMeghalt Nelson Mandelahttp://www.life.hu/legykepben/20131206-95-eves-koraban-meghalt-nelson-mandela.htmlHármasban szeret szexelni a sztárpár http://www.life.hu/legykepben/20131205-harmasban-szeret-szexelni-a-sztarpar-derult-ki-keleti-gyorgyi-botranykonyvebol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.