Lelkével nyerte meg a versenyt Bereczki Zoltán

nyertes győztes énekesek Sztárban sztár zsűri verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc hét után Bereczki Zoltán győzelmével ért véget a TV2 egyik legsikeresebb produkciója, a Sztárban sztár, amit egyszerűen imádtak a nézők, és mi is. Több hetes önfeledt szórakozást nyújtott a műsor, amelyben nem a tehetségkutatók versenyzőinek kezdő szárnypróbálgatásai miatt kellett izgulni.

Nyolc hét alatt nem rágtuk tövig a körmünket, vajon szavazatunkkal befolyásoljuk-e egy kezdő énekes további karrierjét. Azért sem, vajon eikerül-e továbbjuttatni őt a következő fordulóba, hogy profi énekessé válhasson. Ehelyett egyszerűen csak élveztük a közismert és már bizonyított előadók világsztárrá alakulását.

Bereczki Zoltán Michael Jacksonként Forrás: TV2

A Sztárban sztár 12 versenyzőjéből csak öten maradtak a döntőben, ők viszont, hogy a műsoridőt kitöltsék, kétszer is megmutatták, milyen sokoldalú művészek. Egy duettel és egy szóló számmal próbálták megnyeri a nézőket, ugyanis ezen az estén már csak a tévézők szavazatain múlott, ki lesz az énekeseket átalakító megashow győztese, a legsokoldalúbb magyar művész. A műsor kezdetekor csak annyit árultak el a készítők, hogy addig egy férfi és egy nő kapta a legtöbb szavazatot - 28,5 és 23,4 százalék volt az állás. Félidőben már holtverseny alakult ki egy férfi és egy nő között.

Szandiról kiderült, hogy nemcsak egy három gyerekes édesanya, akit kislány korától ismerünk, hanem az egyik legsokoldalúbb művész is. Majka szerint 18 éven felülieknek szólt Szandi szexis Mikulás-ruhája, amelyben Mariah Carey-ként igazi karácsonyi hangulatot varázsolt a Sztárban sztár színpadára. Szandi akkor is sziporkázott, amikor Balázs Klárival lépett színpadra. Az énekesnő Korda Gyurivá vált - kissé kifigurázva, de nagyon viccesen adta elő Korda sajátos gatyarázását, amit még Klárika sem tudott megfejteni az elmúlt évek alatt. A kérdés öröknek tűnik: valóban csúszik-e lefelé vagy sem. Hajós megszólalni sem tudott a döbbenettől. Korda sajnálhatja, hogy nem látta a produkciót, de sajnos nem tudta elkísérni Klárikát,éppen egy pókerversenyt vezetett.

Lakatos Márk a műsor meglepetésfaktorának nevezte Nótár Maryt, aki ismét remekelt egy férfi, L.L. Junior bőrében. Úgy tűnik, Maryhez sokkal közelebb állnak a férfi szerepek, bár egészen ellazult a műsor végére, amikor a Pussycat Dolls énekesnőjének, Nicole Scherzinger bőrében szexis csajként lépett a színpadra és vonaglott a plexiágyon, mint egy igazi vadmacska.

Claudia Bereczki Zoltánt, Hajós András Bigát,Laktos Márk Nótár Maryt nevezte meg kedvenceként, Majka viszont három nevet is tudott volna mondani, de konkrétan egyet sem ejtett ki a száján. A nyertes Bereczki Zoltán lett. Hogy mit csinált a kétmillió forintos nyereménnyel? Kattints ide és megtudod!

Helyezések

Első:Bereczki Zoltán

Második:Szandi

Harmadik: Nótár Mary

Negyedik:Varga Viktor

Ötödik: Biga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.