Lindsay Lohan parti vér verés ütés rendőrség Paris Hilton Miami Barron Hilton gyanúsítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barron Hilton állítja, sebeit egytől egyig Lindsay Lohannek köszönheti – írja a TMZ.

Eseménydús péntek estéje volt Paris Hilton öccsének, Barronnak. A 24 éves fiú szombat reggel nemcsak a rendőrséget kereste fel péppé vert arcával, hanem a TMZ szerkesztőségét is – a képet ide kattintva megnézheted. Barron állítja, mindennek okozója nem más, mint Lindsay Lohan. Pontosabban a színésznő emberei.

Forrás: AFP

Barron péntek estéjét egy Miami-ban álló kastélyban töltötte, ahol a hírek szerint valaki megvádolta az ifjabb Hiltont, hogy Lindsay Lohant szidja. Pechjére színésznő is részt vett a partin, aki állítólag nem tétlenkedett, szólt a megfelelő embereknek, akik alaposan ellátták a baját. A rendőrség kihallgatta Barront, ám az üggyel kapcsolatosan további információk egyelőre még nincsenek.

Lindsay Lohanre plasztikázta magát a féltestvérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130926-tobb-milliot-koltott-plasztikai-mutetre-ashley-horn-hogy-feltestverere-lindsay.htmlNem a pénzért szexelt Paris Hiltonhttp://www.life.hu/szorakozz/20131126-paris-hilton-amerikai-valosagshowsztar-es-orokosno-nem-kapott-penzt-szexvideoja-utan.htmlKislányként is imádta a kamerát Paris Hiltonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130301-fotokon-akkor-es-most-paris-hilton-orokosno.htmlHollywoodi színészek a hírnév előtthttp://www.life.hu/life/galeria/20130827-hollywoodi-szineszek-hirnev-elott-andrew-brucker-fotoin-winona-ryder-alec.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.