Az RTL Klub Fókuszában beszélt utoljára Gregor Bernadettel való kapcsolatáról, valófélben lévő férje, Somogyi István. A férfi kijelentette, harag nélkül váltak el útjaik.

Somogyi István azt állítja, egy spirituális élmény segítette abban, hogy magasabb szemszögből lássa megromlott házasságát, és elengedje Bernit. Hozzátette, kezdetben magát hibáztatta a történtekért, majd belátta, a kapcsolatuk kezdetekor meglévő elvárásai nem feletek meg a valóságnak, most pedig örül annak a kilenc évnek - amely bár sokszor viszontagságos volt - amit együtt tölthetett a szép színésznővel.

"Nehéz évek voltak, de szerettük egymást, de minél jobban szeretjük egymást, annál nagyobb teljességre vágyunk, de már nem voltunk együtt mindenben" - mesélte.

Berni és István házasságában néhány éve kezdődtek a problémák, előbb a férfi lépett félre, majd a színésznő szeretett bele kollégájába, Magyar Attilába. Később újra egymásra találtak, ám most beadták a válókeresetet. Berni ismét egyik színésztársa, Szarvas Attila mellett találta meg a boldogságot.