Hujber Ferenc Liptai Claudia Kocsis Korinna sztárok Gáspár Laci Ruttner György botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év sem volt botrányoktól mentes, közismert emberekről derültek ki hajmeresztő dolgok. A Life.hu összegyűjtött pár olyan eseményt, ami mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni.

Gáspár Laci drogügybe keveredett

Az énekes, miután a drogtesztje pozitív lett, beismerte, hogy fogyasztott drogot, de azt tagadta, hogy drogdíler lenne. A Megasztár egykori nyertese összeomlott drogbotránya miatt és esküdözött, hogy többé nem nyúl tiltott szerekhez. A zenész megúszhatja az ügyét eltereléssel, azaz kábítószer-leszoktató programmal.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Káromkodás miatt kirúgták Szebeni Istvánt a köztévétől

Az MTVA május közepén kirúgta Szebeni István műsorvezetőt, mert az éjszakai Híradóban véletlenül azt mondta: "Utálom, amikor ez a kib...szott Híradó átcsúszik éjfél utánra." A káromkodó híradós padlóra került, hónapokig nem talált munkát, lassan felélte a tartalékait, és belefogyott az idegeskedésbe. Novemberben a Parlament televízióhoz igazolt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem vette át a koronáját a szépségkirálynő

Bundát sejtett, ezért nem vette át a harmadik helyezett, Miss Intercontinental címhez járó koronát Kocsis Korinna a Hajdú Péter által jegyzett A Szépségkirálynő című műsorban. A lány a produkció szerint szerződést szegett és jogszabályt sértett, amiért a mai napig másfél millió forintot követelnek tőle. Korinna egyáltalán nem bánkódik, a körülötte kialakult fokozott hírverés miatt egyre több felkérést kap. Véleményét a versenyről csak a titoktartási kötelezettség lejártakor fogjuk megtudni, jövő nyáron.

Fotó: Tv2

Bevonult a rehabra VV Éva

Júliusban önszántából bevonult a rehabra függőségét kezeltetni VV Éva. Az alkoholizmusa miatt többször is botrányba keveredett valóságshow-hősnek jót tett az elvonó, mert egykori bizalmasát és villatársát jó kis tömény helyett csak ásványvízzel köszöntötte fel, majd eljutott a bűvös százasig, azaz száz napja józan nőként élte az életét.

Hujber Ferenc vette a diplomáját

Hujber Ferenc a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának vallotta be, hogy érvénytelen a diplomája, ugyanis az érettségit nem szerezte, hanem 8 ezer forintért vette. Enélkül esélye sem lett volna bekerülni a Színművészeti Egyetemre, ahol nem hagyta abba a hamisítást. A diplomája plágium, ugyanis az egészet másolta egy 20 évvel korábbi dolgozatról, csak a címét változtatta meg. A sikeres színész attól egyáltalán nem tartott, hogy visszaveszik a diplomáját, mert úgy gondolja, hogy papír nélkül is színész marad. Az egyetem azóta is vizsgálja az ügyet, a mai napig nem hozott határozatot.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Jogerősen elítélték Liptai Claudiát

Nem úszta meg a büntetést Liptai Claudia, akit másodfokon is jogerősen elítéltek, ezzel helybenhagyva az elsőfok döntését: bűnösnek mondták ki közokirat-hamisítás vétségében. Az első fokú bíróság egymillió forintra büntette a színésznőt, aki jogtalanul használta elhunyt édesanyja mozgássérülteknek szóló parkolókártyáját. A színésznőt a Centrál Színház előtt parkolva fotózták le. Azzal védekezett, hogy véletlenül esett ki a rokkantkártya a szélvédőre, és felmentést akart kérni.

Fotó: Szabó Balázs

Sikkasztás miatt vádat emeltek a sztárok ügyvédje ellen

A börtönben nősülő Damu Roland, Stohl András és a kerítéssel vádolt szépségguru, R. Lajos ügyvédje bajba került. Ruttner György ellen jelentős értékben elkövetett sikkasztás, ügyvédi visszaélés, büntetőügyben hamis tanúzásra felhívás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Budapesti Nyomozó Ügyészség. Az ügyészség szerint 60 millió forintot vett át letétként két ügyfelétől, akik ingatlanvásárlás céljából letéti szerződés keretében helyezték el nála a 30-30 millió forintjukat. Ruttner végül nem vásárolta meg az ingatlant, és a pénzt sem adta vissza. Az ügyvéd azt állította, hogy több régi ügyfelétől uzsorakölcsönöket vett fel.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.