Kocsis Tibor Vastag Csaba percről percre döntő X-Faktor 2013 Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor eddigi győztesei, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő felkészültek arra, hogy idén egy hölgy érkezik a nyertesek csapatába, és ezzel vége lesz a pasiuralomnak. De a ByTheWay győzelmének is ugyanúgy örülnének, mert jóban vannak a srácokkal. Élő tudósítás a fináléról az Origón! 

Oláh Gergő elmesélte, szerinte miért volt nehezebb a mostani versenyzők dolga, mint a korábbi adásokban. Majd a fiúk elárulták azt is, kire szavaznak:

Szexi táncot lejtett Tóth Gabi az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szepulj/20131215-toth-gabi-enekesno-szexi-tancot-lejtett-a-szinpadon-motoros-fiuk-tarsasagaban-az-x-faktor.htmlX-Faktor-finálé - kövesd élőben!http://www.life.hu/szorakozz/20131215-x-faktor-dontojenek-tudositasa-percrol-percre-az-origon.htmlKolosi: "Nem manipuláltunk szavazást az X-Faktorban"http://www.life.hu/legykepben/20131215-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-lerantja-a-leplet-a-bundapletykakrol-az-x-faktorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.