Sok a sérült a londoni színházi balesetben

Forrás: MTI/AP/Alastair Grant -
mennyezet zuhanás színház London sérült nézőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A londoni Apollo Színházban előadás közben leomlott a mennyezeti vakolat egy része. Több mint nyolcvanan sérültek meg.

Leszakadt a mennyezeti vakolat egy része csütörtök este, előadás közben egy londoni színházban. A szerencsétlenségben 85 néző sérült meg, közülük négyen súlyosabban, de nem életveszélyesen. Mindenkit kiszabadítottak a romok közül, halálos áldozatot nem találtak a helyszínen - írja az MTI.

Appollo Színház Forrás: MTI/AP/Alastair Grant

Az eset a londoni West End színházi negyedének főutcája, a Shaftesbury Avenue egyik legnagyobb színházában, a 775 személyes Apollóban történt, az első felvonás közepén. A csütörtök esti előadás idején 720-an voltak a nézőtéren. Éppen a The Curious Incident of the Dog in the Night-Time című darabot játszották. A kimenekített nézők közül többen arról számoltak be, hogy a mennyezet leszakadása előtt "furcsa, recsegő" zajt hallottak, de azt hitték, hogy ez az előadás része.
Az első vizsgálatok alapján a mennyezet hozzávetőleg 12 négyzetméternyi területéről hullott le a díszvakolat, és a törmelék magával rántotta a világítóberendezés tartószerkezetének egy részét is. A színház egy időre teljesen sötétbe borult és a nézőtéren pánik tört ki. Rövid időn belül ez a második olyan incidens Nagy-Britanniában, amely közösségi intézményt ért. November végén a skóciai Glasgow egyik zsúfolt pubjára zuhant egy rendőrségi helikopter. A balesetben tízen életüket vesztették, 32-en megsérültek.

Kiderült, milyen műsort kap Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20131220-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-elarulta-milyen-uj-musora-lesz-sebestyen-balazsnak.htmlTerry Black is kiállt Krasznai melletthttp://www.life.hu/legykepben/20131220-terry-black-bocsanatot-kovetel-a-politikusoktol-krasznai-tunde-ugyeben-kulonben-kitalalja-azok.htmlElőször karácsonyoznak édesanyaként a sztárok http://www.life.hu/legykepben/20131217-edesanyakent-unneplik-a-karacsonyt-a-sztarok-ordog-nori-es-balogh-edina.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.