Puskás Peti nyílt levelet írt Krasznai Tündének

X-Faktor pornó Puskás Peti nyílt levél Krasznai Tünde X-Faktor 2013 botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, Terry Black kiállt Krasznai mellett, azonban másoknak is megvan a véleményük az X-Faktor döntőse körüli felhajtásról. Most például Tünde kollégája, Puskás Peti gondolta úgy, hogy közösségi oldalán teszi közzé a lánynak címzett levelét. 

Puskás Peti a Facebook oldalára posztolta Tündének címzett, nyílt levelét.

"Kedves Krasznai Tünde!

Azért merek ismeretlenül levelet írni hozzád, mert aggódom. Aggódom érted, a sikeres kitörésed miatt és a jövőbeli példamutatásod miatt. Napok óta rólad szólnak a hírek. Táborok alakultak a személyed körüli viták által, és egyre több kérdést vetsz fel bennünk. Nem a magánéleted körüli "botrányra" gondolok, hanem egy eseményre való meg nem hívásodra. Tiszteletre méltó az RTL Klub kiállása melletted, hiszen ha már teljes tudatában múltadnak felvállalták a versenyben való részvételed, és segítették teljesítményed hétről hétre, nem hagyhatnak cserben az első műsoron túli akadálynál, ráadásul igen jelentős esemény kapcsán. Le a kalappal a műsor készítői előtt.

Ám úgy gondolom, ugyanúgy tiszteletben kell tartanunk mások gondolkodását, hitét. Hogy nem mindannyian gondoljuk azt, hogy a pornó teljesen elfogadható, hogy egy gyermekeseményen példaértékű, és hogy a szegénység és a rossz családi háttér mindenre magyarázatot adhat. Én is hiszek abban, és remélem, különböző tevékenységeimmel ösztönzök másokat is arra, hogy több út létezik, van választásunk és néha a nehezebb felé kell venni az irányt. Elfogadom és nem hibáztatlak múltad miatt, de nem kell egyetértenem azzal, hogy rögtön példaként kell kezelnünk. Mert szerintem a példamutatás most kezdődik. Most. Hogy hogyan tudod kezelni a rád zúdult népszerűséget, sikert és szeretetet. Hogyan élsz vele. Hogy kihasználod-e és erőt merítesz belőle ahhoz a munkához, ami idővel nem csak az X-faktor kiváló fellepőjévé tesz, hanem önálló és megismételhetetlen Krasznai Tünde Énekesnővé. Ez az út legyen a példa, és biztos vagyok benne, ha nekiindulsz teljes erővel, megnyílnak majd azok a kapuk is, amiket egyelőre lakat őriz.

Drága Tünde! Mindazt, amit írtam, gondold át és felejtsd is el. Ne hallj meg mától semmit, csak egyre figyelj: hogy jó énekesnő legyél, jó dalokkal, és meggyőzz mindenkit, hogy igenis idővel lehet példa bárki, bármilyen múlttal, hogy az ember egy csoda, az emberi lélek egy csoda és az emberek közötti összetartás egy csoda, mert nagyon nagy szükség van példaképekre ebben a zavaros világban.

Szeretettel és bizalommal: egy tehetségkutatóban feltűnt és ezt sose szégyellő kollégád!"

Sok a sérült a londoni színházi balesetbenhttp://www.life.hu/legykepben/20131220-a-londoni-apollo-szinhazban-eloadas-kozben-leomlott-a-mennyezeti-vakolat-egy-resze-sokan.htmlKiderült, milyen műsort kap Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20131220-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-elarulta-milyen-uj-musora-lesz-sebestyen-balazsnak.htmlTerry Black is kiállt Krasznai melletthttp://www.life.hu/legykepben/20131220-terry-black-bocsanatot-kovetel-a-politikusoktol-krasznai-tunde-ugyeben-kulonben-kitalalja-azok.htmlCsaknem 30 évet kapott a pedofil énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20131219-ian-watkins-enekest-29-ev-fegyhazbuntetesre-itelte-a-birosag.htmlLexusos férfi ölhette meg a soroksári nőthttp://www.life.hu/legykepben/20131219-lexusos-ferfit-keres-a-rendorseg-a-soroksaron-meggyilkolt-no-ugyeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.