szaloncukor Rákóczi Ferenc édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újévi fogadalmat nem szokott tenni az alaposan eladósodott Rákóczi Feri, pedig a a Class FM műsorvezetője azt megígérhetné, hogy nem dugdossa el a karácsonyi szaloncukrot, ugyanis utána nem találja meg.

Nem nagy csokifogyasztó az időnként aranytömböt markoló Rákóczi Feri, ezért neki fel sem tűnt valamelyik évben, hogy hiányzik a szaloncukor a karácsonyfáról.

Forrás: Red Lemon Media
Meghalt Fenyő Miklós feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20131219-fenyo-miklos-a-hungaria-zenekar-alapitoja-gyaszol-meghalt-a-felesege.htmlSok a sérült a londoni színházi balesetbenhttp://www.life.hu/legykepben/20131220-a-londoni-apollo-szinhazban-eloadas-kozben-leomlott-a-mennyezeti-vakolat-egy-resze-sokan.htmlTerry Black is kiállt Krasznai melletthttp://www.life.hu/legykepben/20131220-terry-black-bocsanatot-kovetel-a-politikusoktol-krasznai-tunde-ugyeben-kulonben-kitalalja-azok.htmlIstenes Bence kiütötte az RTL nagyágyúit!http://www.life.hu/legykepben/20131219-valo-vilag-6-januar-12-en-indul-lilu-es-istenes-bence-a-musorvezetok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.