Íme, az év legtöbbet díjazott animációs filmje

film animáció siker magyar díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi, magyarok mindig is igazán sikeresek voltunk az animációs filmek készítésében. Nincs ez másképpen most sem - a Nyúl és a szarvas című rajzfilm lett idén a legtöbbet díjazott filmek egyike.

A MOME - Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - hallagtói készítették el a Rabbit and Deer című animációs filmet, ami több mint 40 díjat zsebelt be 2013-ban, köztük a rangos Cannes-i aranyoroszlánt Fiatal Rendezők kategóriában. A filmet készítették: Vácz Péter, Bertóti Attila, Czakó Judit és Hámori Máté.

Elhunyt Vajda Béla animációs filmrendezőhttp://www.life.hu/szorakozz/20110915-meghalt-vajda-bela-animacios-filmrendezo.htmlÍgy zajlik a felnőttfilmek forgatása (18+)http://www.life.hu/legykepben/20131213-hat-oras-penisz-keszenlet-felfele-repulo-sperma-a-pornofilm-forgatas-kulisszatitkai.htmlÍgy fest Palácsik Tímea új filmjében makedón nőkénthttp://www.life.hu/legytrendi/20131012-andy-vajna-neje-palacsik-timea-makedon-not-jetszik-a-hercules.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.