Leárazás miatt hagyta a gyerekét a kocsiban

Thinkstock -
kocsi leárazás anya parkolás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves nő elment vásárolgatni, ezért bezárta 17 hónapos kisbabáját a kocsiba. A leárazás annyira elvette az eszét, hogy elfelejtette a parkolóban hagyott gyereket - írja a Bors.

Egy 27 éves nő az egyik westfieldi plázába ment vásárolni, fél tízkor csukta rá a gyerekre a kocsiajtót, majd többször felszólításra sem tért vissza a járműhöz. Egy férfi vette észre, hogy a gyerek be van zárva a kocsiba, ő értesítette a biztonságiakat, és mivel ez kiskorú veszélyeztetésének számít, feltörték az autót, és kiszedték belőle a gyereket, akinek állapotát azonnal ellenőrizték a mentők. Az anya 11-kor ért vissza az autóhoz, akit vélhetően a nagy leárazás beszippantott.

Thinkstock

A kisfia addigra már a közeli rendőrőrsön volt, több felnőtt társaságában. A nőt vélhetően pénzbüntetéssel sújtják.

Halálra vertek egy csecsemőt Kaposváronhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131129-orizetbe-vettek-a-halalra-vert-csecsemo-bantalmazasaval-gyanusitott-ferfit.htmlCsecsemőt is megerőszakolt a metálénekes (18+)http://www.life.hu/anyaskodj/20131127-ian-watkins-a-lostprophets-enekese-beismerte-a-tobbrendbeli-szexualis-visszaelest.htmlHamvasztása előtt felsírt a csecsemőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131121-hamvasztasa-elott-felsirt-a-csecsemo-kinaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.