Otthonát búcsúztatja Iszak Eszti

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
műsorvezető otthon szilveszter Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt van a szilveszter, amit a VIVA Tv csinos műsorvezetője is nagyon vár már. Iszak Eszti élete nemsokára megváltozik, hiszen elköltözik az albérletből, ahol barátaival lakott együtt. Az év utolsó bulijával így nemcsak az óévet, de eddigi otthonát is búcsúztatja.

Ahány ember, annyiféleképpen tölti a szilveszter estét. Van, aki barátok között, vagy családi környezetben, mások szórakozóhelyen köszöntik az újévet. Iszak Eszti számára az idei szilveszter más lesz, mint az eddigiek.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Külföldön folytatja életét a sportolópár http://www.life.hu/legykepben/20131220-poth-dia-mukorcsolyazono-ferje-utan-utazik-malayziaba.htmlAmiről mindenki beszélt - az év botrányaihttp://www.life.hu/legykepben/20131212-ezek-voltak-2013-legnagyobb-botranyai.htmlBővíti a családot a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131223-polgar-krisztina-szepsegkiralynohoz-hamarosan-erkezik-a-masodik-baba.htmlDanics Dóra vegetáriánus lett az X-Faktor miatthttp://www.life.hu/legykepben/20131220-danics-dora-x-faktor-nyertes-vegetarianus-lett-a-musor-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.