Terry Black leleplező magánakciója nem maradt büntetlenül, amit szolidaritásból kezdeményezett. Karácsony este három ismert politikus nevét hozta nyilvánosságra, akik állítása szerint erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde.

Nem úszta meg következmények nélkül kitálalását Terry Black, aki azután kezdett el fenyegetőzni, amikor az X-Faktor énekesnőjét, Krasznai Tündét pornós múltja miatt nemkívánatos személlyé minősítették a parlamenti gyerekkarácsonyon.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Érdekes módon 25-én eltűnt az összes szám a telefonomból, és feltörték a számítógépemet is. Nem fenyegetett meg senki, de trükkös rajzokat készítettek, és ezek keringenek az internet világában. Nemcsak a magyar sajtóban, de a külföldiben is volt visszhangja az akciómnak, amit nem bántam meg. Szerintem egy országban inkább példamutató, mintsem romboló azt megmutatni, hogy valaki szorgalommal és tehetséggel ki tudott törni a nem túl fényes múltjából. Nem értem, mivel különb nála az a pornós, aki hosszú évekig játszhatott egy tévésorozatban. Most egyelőre megtartom magamnak a többi erkölcstelen politikus nevét, mindenki oda dugja, ahová akarja, de ne éljen ezzel vissza" – mondta Terry Black, aki igyekszik minél több időt tölteni gyermekeivel a két ünnep között.