Virágba borultak a tavaszi növények

Forrás: MTI/Varga György -
meleg enyhe idő tavasz természet felfordulás növény ibolya virágzás aranyeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szokatlan meleg miatt megindult a virágzás országszerte.

Felborult a természet rendje. Csak a naptárból tudjuk, hogy december van, az időjárás nem úgy viselkedik. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, karácsonykor például havazás helyett beköszöntött a tavasz. Volt, aki a kellemes időben grillpartit szervezett az ünnepek alatt.

Virágzik az ibolya Zalában Forrás: MTI/Varga György

Nemcsak mi, de az anyatermészet is összezavarodott. Ugyanis Nagykanizsán az aranyeső, a Zala megyei Borsfán pedig már az ibolya virágzik – adta hírül az MTI. Lehet, hogy idén a tavaszi szerelmi zsongás is előbb elér minket?

Tóth Gabi kifakadthttp://www.life.hu/legykepben/20131230-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-enekesno-a-facebookon-fakadt-ki.htmlIsmeretlenek zaklatják VV Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/20131230-az-rtl-klub-egykori-valovilag-szereplojet-attilat-ismeretlenek-zaklatjak-az-interneten.htmlÚj, fiatal pasit villantott Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131230-kiszel-tunde-uj-pasit-villantott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.