szexi fotó Justin Theroux Courteney Cox Mexico Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a több, mint negyven év, egyszerűen gyönyörű a Jóbarátok sztárja.

Jennifer Aniston és vőlegénye, Justin Theroux Mexicóban pihenték ki az év fáradalmait. A lesifotósok szemfülességének köszönhetően pedig bárki megcsodálhatja Jenni lila bikinijét és még mindig szemkápráztató idomait.

Forrás: AFP

Jenniferék mellett pihent azonban Courteney Cox is, szintén falatnyi bikiniben. Ő és Jen már évek óta jóbarátok. A két színésznő együttes pihenése nyomán persze azonnal találgatni kezdtek az emberek: lehet, hogy mozog a szél a „Jóbarátok" körül, sokan remélik, lesz folytatás, vagy legalábbis a neves színészgárda újra megmutatja együtt magát egy produkcióban- írta a www.mirror.com.

Soha nem megy férjhez Jennifer Aniston?http://www.life.hu/szeress/20131114-jennifer-aniston-szineszno-megint-lemondta-eskuvojet-volegenyevel-justin-theroux-val.htmlLevágatta a haját Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/20131106-jennifer-aniston-szineszno-rovidre-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Aniston babát vár?http://www.life.hu/anyaskodj/20130918-jennifer-aniston-szineszno-a-jobaratok-sztarja-vegre-babat-var.htmlJennifer Aniston smink nélkül is bámulatos - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130805-jennifer-aniston-szineszno-smink-nelkul-pozol-sztarfodraszaval-es-igy-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.