Egy kislánynak segített Schumacher, amikor elesett

Forrás: Origo -
síbaleset Forma-1 kislány Michael Schumacher kölcsönzés síléc segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bild információja szerint a 2012-es év végén visszavonult Forma-1-es pilóta egy barátja kislányának próbált segíteni, amikor megtörtént a baj – számol be az Origo. 

A német Bild csütörtök reggel újabb részleteket árult el Michael Schumacher vasárnapi síbalesetéről. Az újság információi szerint a hétszeres F1-pilóta, aki tapasztalt sízőnek számított, egy ismerős kislánynak akart segíteni, amikor a gyerek elesett. Schumi felsegítette, eközben két kijelölt pályarész között nekiütközött egy hóval befedett kőnek, majd az esés során egy sziklába verte a fejét, és életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Forrás: Origo

Állítólag épp csak elindult, amikor a szerencsétlenség történt, ezért az esés biztosan nem nagy tempónál történt. Az is kiderült, hogy Schumacher nem saját, hanem kölcsönzött felszereléssel síelt. A Bild azt írja, az egyik síléc kötése nem oldódott ki az eset után, a rendőrség ezt is vizsgálja. Az újság felvetette, hogy a sportoló talán a rosszul bekötött lécével volt elfoglalva, amikor a baleset történt, ezért nem tudta a kezével védeni magát.

A legutolsó hírek szerint az autóversenyző állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyen. Továbbra is mesterséges kómában tartják. Szóvivője, Sabine Kehm azt mondta, a kórház csak akkor ad újabb tájékoztatást Schumacher állapotáról, ha pozitív vagy negatív változásról tudnak beszámolni. Csütörtökre egyelőre nem hirdettek ki újabb sajtótájékoztatót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.