A Bild kért fel egy profit, aki végigsíelte a pályát a francia Alpokban, ahol Schumacher balesetet szenvedett. A Ferrari közben csendes ünnepséget szervez a hétszeres Forma-1-es világbajnoknak.

A vasárnap súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher útvonalát járta végig a francia pályán egy profi síelő. A német Bild kérte fel a hétszeres Forma-1 világbajnok útjának újbóli bejárására – írja a hvg.hu. A sisakjára kamerát rögzítettek, így a felvételen 3:10 perctől azt a helyszínt is látni lehet, ahol Schumacher egy sziklának ütközött.

A legutóbbi hivatalos jelentések szerint az egykori autóversenyző állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyenTovábbra is mesterséges kómában tartják. Közben felesége, Corinna Schumacher már negyedik napja töretlenül kitart férje mellett a betegágynál.

Corinna Schumacher érkezik Michael Schumacherhez a grenoble-i kórházbaForrás: AFP/Thomas Bernardi

„Nincs jól, de próbál erős maradni Schumacher kedvéért, így próbálja meg támogatni férjét" – nyilatkozta az F1-pilóta menedzsere.

Közben ünnepséget szervez a Ferrari Michael Schumachernek. Az istálló hivatalos Facebook-oldalán hirdette meg az eseményt, hozzátéve, hogy minden rajongót pirosba öltözve várnak a grenoble-i kórház elé, ezzel is támogatva a 45. születésnapját pénteken "ünneplő" pilótát - írja az MTI.