Az Ámokfutók énekese úgy tűnik, tényleg megtalálta az igazit, hiszen fiatal barátnőjét, Keirát hamarosan feleségül veszi, nem is akármilyen körülmények között.

Az előadó saját bevallása szerint mindig is nagy nőcsábász volt, de párja mellett sikerült megtalálnia a boldogságot, ezért nem is kérdéses számára, hogy elvegye őt feleségül. Az esküvő előkészületei azonban nem a megszokott módon zajlanak, hiszen Kozsó egyedül és titokban szervezi a nagy napot.

Forrás: TV2

Én szervezem az esküvőt, ha Keirán múlna, csak ketten lennénk. Elég komolyan neki kezdtem a szervezésnek és hamarabb kiszivárgott, mint szerettük volna. Hamarosan eljön ez a csodálatos pillanat. Az esküvő nem Magyarországon lesz, de próbálom egy olyan helyen tartani, ami mindkettőnk számára egy különleges és kedvenc helyszín. Nekem már a ruhám is elkészült." – mesélte Kozsó a 8:08 Minden Reggel adásában.
Keira, aki a napokban döbbenetes átváltozáson ment keresztül, hiszen hosszú szőke tincseit, fekete kakastaréjra váltotta, elárulta, hogy mi lenne álmai esküvőjének helyszíne és arról is beszélt milyen ruhát választ majd.
Azt szeretném, hogy külföldön legyen. Én a tengerparti esküvő híve vagyok. A ruhám az nagyon vagány és extrém lesz, de színben a fehérnél maradok. Azt akarom, hogy rövid legyen, brutálisan kivágott, minden, amit el tudsz képzelni."