Ónodi Eszter tehetsége nem kérdéses, amire egy hollywoodi rendező is felfigyelt és azonnal szerepet ajánlott neki.

A színésznőa Monte-Carlóban Arany Nimfa-díjjal jutalmazott Aglajában nyújtott alakítása alapján választották ki a szerepre.

„A rendező látta a filmet, és ennek alapján hívott el egy találkozóra, ahol aztán azt mondta, hogy enyém a szerep. Egyébként egy magyar casting director hívott fel, hogy utólagos engedélyemmel kiajánlott engem ehhez az úriemberhez” – mesélte Eszter az RTL Klub reggeli műsorában. 

Forrás: Facebook/Ónodi Eszter

A magyar tehetség egy Houdiniről szóló minisorozatban alakítja majd a magyar szaloncukorért is rajongó Adrien Brody anyját, akiről néhány titkot is elárult, és azt is elmesélte, hogy hogyan zajlott a közös munka.

"Tényleg elég érdekes, hogy szinte egyidősek vagyunk és az édesanyját alakítottam. Miután a film egy nagy időszakot ölelt fel, én Adrien 12 éves kori másának voltam az anyja, ez körülbelül a saját mostani koromnak felel meg. Amikor Adrien szerepelt, akkor hozzáöregítettek, és ez elképesztő átváltozás volt" - mondta a Life.hu-nak a színésznő.

"Adrien egy nagyon magas, nagyon sovány ember, ez volt az első két megállapításom róla, de egyébként egy rendkívül koncentrált, nagyon a munkájának élő ember, akit nem látsz ellazulni a forgatási szünetekben, hanem visszamegy a lakókocsijába. Én nem kerültem vele szorosabb kapcsolatba, de a díszletek között jó kollégák voltunk, teljes volt az összhang, pedig tényleg nem ismerjük egymást” - mesélte a színésznő a reggeli műsorban.