A Hajdú család imádja a téli sportot, ezért gyakran ellátogatnak a gyerekekkel és egy nagyobb baráti társasággal Murauba, ahol a szórakozás mellett a síelés veszélyeit is átélték.

Sarka Kata a Mokka stúdiójában mesélt síelési szokásaikról, és kiderült, hogy férje a lejtőkön nem is olyan nagy duhaj. 

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Peti sokkal régebb óta síel, mint én, ő tanított engem is. Ő sokkal szebben síel, én meg bátrabban. Petit három évvel ezelőtt egy snowboardos elgázolta hátulról, úgyhogy ő nem megy olyan gyorsan, nem megy bele a veszélyes helyzetekbe. Én meg még soha nem estem nagyot, és nem gázoltak el, úgyhogy bár nem tudok annyira síelni, de bátor vagyok.”

A baleset ellenére Hajdúék nem féltik a gyerekeket, azt szeretnék, ha minél ügyesebbek lennének, ezért előfordul, hogy négy órát is gyakorolnak egy nap és nem is akárki oktatja őket.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Csingiling magyar hangja, Kardos Eszter a síoktatója Noncsinak. Már mindkét gyereket állítottuk lécre, de eddig még egyikőjüknek se ment olyan jól. Noncsi már le tudott csúszni a gyerekpályán, de most idén már a felnőtt pályákon csúszkált” – mesélte Kata, aki a közösségi oldalán büszkélkedett lánya síeredményeivel, ugyanis Noncsi harmadik lett mini kategóriában egy síversenyen.