Dundika már csak vagyonokért vetkőzne

Playboy felkérés vagyon Dundika Majoros Péter playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vetkőzéssel már mindent elért, így nagyon nehezen szánná rá magát, hogy újból aktmodellként álljon a kamerák elé Dundika - írja a Bors.

A szülés után is kifogástalan alakja van Majka kedvesének, ám az egykori playmate, Dundika, úgy érzi, már mindent elért szexi képeivel. A világ összes Playboyában szerepelt, és egy lakás árát kereste meg vele.

Forrás: Mayo Chix

"Bár Liptai Claudia kapta az egyszeri legnagyobb gázsit, én a több megjelenés miatt - a világ összes Playboyában szerepeltem - egy lakást tudtam venni a keresetemből. Mikor kint vendégeskedhettem a nyuszis birodalom atyjánál, Hugh Hefnernél, az amerikai magazinjában hat oldalt kaptam. Mindent elértem, amit csak lehetett, és már nem vágyom hasonlóra" - szögezte le Dundika, akiről múltkor megírtuk, hogy a gyermeke nevét varratta magára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.