Bosszút állnak az öngyilkos diákért

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
bosszú fehérvári Árpád Szakképző Iskola agysérülés öngyilkosság zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, kedden este a fehérvári Árpád Szakképző Iskolában öngyilkosságot kísérelt meg egy diák. Társai szerint a folyamatos zaklatásokért akart a halálba menekülni a 17 éves fiú. A város lakói bosszút esküdtek a srácot terrorizálók ellen. 

Revansot akarnak venni a fiatalok azon a bandán, akik miatt S. Krisztián kedd reggel a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájában társai szeme láttára levetette magát a legfelső emeletről - tudta meg a Blikk.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

"Egész Fehérvár azokat az arcokat keresi, akik bántották és csicskáztatták Krisztiánt! Ha megtalálják őket, nagy verésre számíthatnak" – mondta el a fiú egyik barátja a napilapnak. Krisztián barátai és ismerősei úgy döntöttek, maguk akarják megkeresni és megbüntetni a felelősöket, a közösségi portálon pedig az alábbit tették közzé: „Keressétek, hogy ki volt, és ha megtudjuk, szétverjük őket".

A családtagok is hallották, hogy véres megtorlás készül, ők azonban nem szeretnék, hogy ilyen véget érjen a történet, inkább a hatóságokra bíznák az igazságszolgáltatást. Csütörtökre sikerült stabilizálni a kamasz állapotát, és Budapestre szállították, ahol többórás műtéten esett át. A fiúnak több csontja eltörött, a lépe leszakadt, és agysérülése is van. Úgy tudni, javultak a túlélési esélyei, de még így is csak 60 százalékot jósolnak neki az orvosok.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Öngyilkos akart lenni Szandikahttp://www.life.hu/gyogyulj/20140108-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sorozataban-szandika-ongyilkossagi-kiserlete-lathato.htmlÖngyilkos akart lenni egy fehérvári diákhttp://www.life.hu/legykepben/20140107-a-fehervari-arpad-szakkepzo-iskola-belso-aulajaban-egy-diak-delelott-kiugrott-a-3-emeletrol.htmlExpárja öngyilkosságáról vallott Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20131120-csezy-a-fem3-maskeppen-beszelgetesek-joshi-bharattal-cimu-musorban-exparja-ongyilkossagarol-beszelt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.