Fresh Andi énekesnő fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akart különösebb újévi fogadalmat tenni Fresh Andi, mégis kénytelen volt – tudta meg a Life.hu.

Az évvégi jóízű evések után a civil szakmára váltott, de még énekesnőként is dolgozó Fresh Andira is felszaladt pár kiló. Úgy tervezi, hogy véget vet a további hízásnak, és komoly edzésbe kezd.

Fotó: Life.hu
VV Charlotte nem aerobikedző, DJ-ként próbálkozikhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-vv-charlotte-videoklipet-adott-mar-ki.htmlJövő héten nyakunkba zúdul az összes villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-jovo-heten-mindenki-bekoltozik-a-valo-villaba.htmlLétezik barátság a VV luxusbörtöne után?http://www.life.hu/legykepben/20140109-vv-attila-knapp-attila-szerint-igaz-baratsagok-is-szulethetnek-a-villaban.htmlMegvan Cipő utódjahttp://www.life.hu/legykepben/20140110-bodi-laszlo-cipo-a-repulic-elhunyt-enekesenek-edesanyja-gizi-neni-megtalalta-fia-melto-utodjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.