Éjjel nappal Budapest meztelen rablás Dávid Marci legénybúcsú Joe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú véget ért Joe legénybúcsúja. A fiúk kishíján meztelenül és kifosztva értek haza.

Joe kétnapos bulija végén a srácok vendégei ellopták a fiúk összes ruháját és pénzét. Joe, Lali, Gábor, Marci és Dávid a történtek után kénytelenek voltak meztelenül kocsiba ülni. Azonban nem jutottak messzire, mert kifogyott az üzemanyag az autójukból. Szerencséjükre éppen egy benzinkútig gurult el a kocsi, ahol egy jószívű hölgytől kaptak kölcsön pénzt tankolásra és egy garnitúra pompomlány-ruhát. Így extrém jelmezben zárták a fiúk az estét.

Forrás: RTL Klub
Alig úszta meg a dutyit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20140113-sarka-kata-hajdu-peter-musorvezeto-felesege-majdnem-bortonbe-kerult-egy-elfelejtett-csekk-miatt.htmlElhunyt Török Gyula olimpikonhttp://www.life.hu/legykepben/20140112-hetvenot-eves-koraban-elhunyt-torok-gyula-okolvivo-a-romai-olimpia-legsulyu-bajnoka.htmlBereczki Zoltán tánc és ének nélkülhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-bereczki-zoltan-a-central-szinhazban-prozai-szerepben-lep-fel.htmlKondákor Zsófi visszatér?http://www.life.hu/legykepben/20140111-szules-utan-ujra-forgat-a-joban-rosszban-sztarja-kondakor-zsofi-allitja-egy-napilap.htmlTényleges életfogytiglan Szita Bence gyilkosainakhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-jogerosen-tenyleges-eletfogytiglant-kaptak-szita-bence-gyilkosai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.