rendőrség pláza bombariadó Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán dél körül bombariadó miatt kiürítették a budai bevásárlóközpont mindkét épületét. A rendőrség lezárta az épületek közötti Lövőház utcát - tudta meg az origo.hu.

Az eladókat is kiküldték a boltokból, a Mammut 1 és a Mammut 2 közti utcát lezárták, a környéken lelassult a forgalom, amely szerint 30-50 készenléti rendőr vonult ki a helyszínre több kisbusszal. A rendőrség sajtóügyeletese elmondta, hogy a fenyegető 11.40-kor hívta fel a plázát, amit azonnal kiürítettek.

Forrás: police.hu

Kedden a MOM Parkban volt bombariadó.

Bálint Toncsit felültették, megaláztákhttp://www.life.hu/szeress/20140115-a-tv2-edes-eletenek-szereplojet-balint-antonia-volt-szepsegkiralynot-atvertek.htmlKokaint találtak Justin Bieber házábanhttp://www.life.hu/legykepben/20140115-los-angeles-megyei-seriffi-hivatal-emberei-kokaint-talaltak-az-enekes-justin-bieber-hazaban.htmlFogdára került VV Aureliohttp://www.life.hu/legykepben/20140115-az-rtl-ii-valovilaganak-vv-aurelioja-rendorsegi-fogdara-kerult.htmlAurelio megmutatta mindenéthttp://www.life.hu/szorakozz/20140114-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-alexa-es-vv-jozsi-egyelore-a-legnepszerutlenebb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.