A ValóVilág körül forgott minden - Heti bulvárkoktél

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
VV Iza Sarka Kata VV Charlotte VV Zsolt ValóVilág6 Peller Mariann Michael Schumacher VV Simon RTL II VV Aurelio Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten a ValóVilág indulása borzolta leginkább az olvasóink kedélyeit, és persze a mieinket is. Szinte már minden olyasmi volt a villában, amire nem nagyon voltunk kíváncsiak: villantás, káromkodás, nyomulás, és ezekről a Life.hu is beszámolt. 

Beköltözött a ValóVilág-villába egy csomó játékos, akik a kezdettől fogva nem sokat bíztak a képzeletre. Megtudtuk, hogy a 26 éves Charlotte több mint ötszáz pasit vitt ágyba, láthattuk, miként mászott rá Zsoltra, megtudtuk, mi az a helikopterezés, és olyan nevetést is kénytelenek voltunk hallgatni, amire soha nem vágytunk. Azt egyelőre még nem tudjuk eldönteni, hogy kik az idegesítőbbek: az IQ-ban nagyon nem erős játékosok vagy a vélhetően intelligensebb, de totál flúgos Simon, aki motyogásával és provokációival őrjíti meg a többieket. Aurelio pókparája örökre az emlékezetünkbe égett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fenti tömény trash mellett egyéb sztárhírekből sem volt hiány. Peller Mariann boldogan újságolta, hogy szülése óta 24 kilótól szabadult meg, és még soha nem volt ennyire boldog. Eközben Vajna Tímea pedig a Golden Globe-gálán mosolygott és fotózott.

Forrás: Story4 TV

E héten is kaphattunk egy morzsányit Hajdú Péter és felesége életéből. Lebukott, megbírságolták, de elfelejtette befizetni a büntetését Sarka Kata, aki a buszsávban autózott. Állítólag majdnem börtönbe került, de nyilván erről szó sem volt. Szintén állítólag, Hajdú arra biztatta feleségét, hogy próbálja ki a börtönlétet. Ezt az információt azért fenntartással kezeljük.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Mint ahogyan Istenes Bence is azzal kezelte azt a hírt, amit élő adásban kapott. A műsorvezetőt kollégái tréfálták meg, és megpróbálták elhitetni vele, hogy egyéjszakás kalandjából született gyermeke.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szulák Andrea és Németh Kristóf csörtéjéről ezt írtuk, és természetesen mi is figyelemmel követtük a Forma-1 legendás pilótája, Michael Schumacher állapotát.

Forrás: AFP/Fred Dufour

Schumacher már nem lesz ugyanaz, aki volthttp://www.life.hu/gyogyulj/20140116-michael-schumacher-forma-1-es-versenyzo-mar-soha-nem-lesz-az-aki-volt.htmlNői bugyiban pózolt Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/szorakozz/20140116-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-noi-bugyiban-pozolt.htmlMegszületett Balássy Betty és Varga Feri kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20140116-megszuletett-balassy-betty-es-a-tv2-egykori-megasztarjanak-felfedezetteje-varga-feri-kisfia.html(Pók)majrét csapott Aureliohttp://www.life.hu/szorakozz/20140115-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-aurelio-kiborult-attol-hogy-vv-simon-egy-pokot-vitt-be-a-villaba.htmlHamarosan indul A Nagy Duetthttp://www.life.hu/legykepben/20140115-a-tv2-n-februar-9-en-indul-a-nagy-duett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.