Celebbel bújna ágyba a VV Teója

Forrás: RTL Klub -
VV Teo ValóVilág6 VV-villa RTL II celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Ma ismét a fiúk örülhetnek a VV-villában, ugyanis egy lánnyal, Teóval bővül a társaság. 

VV Teo a következőképpen jellemezte saját magát: imád a figyelem középpontjában lenni és a legfőbb álma, hogy eltöltsön egy-két őrült estét a celebekkel, de csövessel nem feküdne le.

Forrás: RTL Klub

A pultosként dolgozó lány azt állítja, a szexen kívül bármit megtenne a győzelemért, és nem tud elképzelni olyan szituációt, hogy feladja a műsort. A legnagyobb félelme, hogy nem éri el, hogy gazdag legyen, a beképzelt, bunkó embereket pedig utálja. Hetente "sokszor" szexel, de három négy napot azért kíbír enélkül is.

VV Simon máris büntetésbe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/20140115-vv-simon-maris-buntetesbe-kerult.htmlFogdára került VV Aureliohttp://www.life.hu/legykepben/20140115-az-rtl-ii-valovilaganak-vv-aurelioja-rendorsegi-fogdara-kerult.htmlVV Simon furább, mint gondolnánkhttp://www.life.hu/legykepben/20140114-simon-a-valovilag-6-csodabogara-titkokat-arult-el-magarol.htmlÚjabb cicababa költözik a VV Villábahttp://www.life.hu/legykepben/20140114-dorka-a-szoke-cicababa-a-valo-vilag-6-legujabb-bekoltozoje.htmlMegtízszerezte a VV az RTL II nézettségéthttp://www.life.hu/legykepben/20140113-a-valovilag-megtizszerezte-az-rtl-ii-nezettseget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.