Dollármilliókat kapott Michael Jackson családja

halál Michael Jackson pénz milliók sztárok énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fizetett végre a biztosító Michael Jackon családjának a hosszú, küzelmes csata után azért a sok szenvedésért, amit a rokonság Michael halálának kapcsán vívott.

A család a Lloyd's of London biztosítóval állt harcban, mivel Michael Jackson a halála előtt utolsó hónapokban betegsége, erőtlensége miatt már nem volt képes színpadra állni - így az összes koncertet törölni kellett. A 17,5 millió dolláros összeg, amelyet a bíróság most megítélt a rokonságnak még így kevesebb annál az összegnél, mint amit a családnak az elmaradt koncertek miatt kártérítés címén be kellett fizetniük.

Forrás: AFP/Hector Mata

Még mindig nem tisztázott Jackson halálának körülményei, de egyre valószínűbb, hogy az orvosa adta be neki a halálát okozó gyógyszeradagot, aki viszont szabadulása előtt a börtönből Michael édesanyját okolta a történtekért.

Megvan Michael Jackson igazi gyilkosa?http://www.life.hu/legykepben/20131124-exkluziv-interju-minden-kiderul-michal-jackson-utolso-ejszakajarol-es-halalarol.htmlMichael Jackson holtan is milliókat kereshttp://www.life.hu/szorakozz/20131024-michael-jackson-popsztar-vezeti-a-legtobbet-kereso-elhunyt-hiressegek-rangsorat.htmlFény derült Michael Jackson titkos viszonyárahttp://www.life.hu/szeress/20130608-michael-jackson-enekes-szeretoje-volt-scott-thorson.htmlÖngyilkos akart lenni Michael Jackson lánya?http://www.life.hu/gyogyulj/20130605-paris-jackson-michael-jackson-lanya-valoszinuleg-ongyilkos-akart-lenni.htmlAlkoholista volt Michael Jacksonhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130429-michael-jackson-popsztar-sulyos-alkoholproblemakkal-is-kuzdott-igy-probalta-legyozni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.