Teo vasárnap esti viselkedése teljesen kiakasztotta a barátait. Nemcsak a cigarettázástól, hanem a pöfékelést követő szexjelenetektől is ledöbbentek, hiszen nem így ismerték meg a fiatal lányt.

Teo először Lacit smárolta le, majd Alexával csókolózott, végül hagyta magát  a teljesen ráindult Aurélio által orálisan kényeztetni a takaró alatt.

Forrás: RTL Klub

"Évek óta nem láttam cigarettát Teo kezében, úgy gondoltam mindig, megvan az akaratereje ahhoz, hogy soha többet ne gyújtson rá. Ezt megspékelte az Alexával való csókolózással, majd hab volt a tortán a szexjelenet Aurelióval. Már azért mérges voltam rá, hogy rágyújtott, gondoltam, ha kijön, akkor elviszem egy dohányzásról leszoktató kezelésre. Az Alexával való kapcsolata nem lepett meg annyira, a  biszexuálisokból álló baráti körünk már látta, hogy Alexában van leszbikus hajlam. A villán kívül Teo egészen biztosan nem közeledett volna Alexa felé, ez a lány nem szép, formátlan. Teónak inkább a tetovált, formás popsi, mint a nagy mell tetszik" - mesélte legjobb barátnője, Szabira, aki a szexjelenetet már nem tudta megemészteni.

"Mi nem így ismertük meg Teót. Egy nap három ember, Laci, Alexa, majd a divatfüggő Aurelio. Teo nem egy cafka! Figyelmeztettük, még mielőtt bement a villába, hogy ne igyon, ne játssza az agyát, ugyanis nem bírja az italt. Szerintem sokat ivott, nem volt magánál, nem is emlékszik rá, mi történt. Mintha más embert látnánk bent. Szegény édesanyja, csak őt sajnálom, már tegnap is azt mondta, hogy fél, nem mer kimenni az utcára. Ezután pedig szerintem el is bujdokol szégyenében!"