Meglepő produkciók a Csillag születikben

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
táncos jelentkező Csillag születik énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon énekel, táncol, biciklizik, kutyájával bohóckodik, vagy talán mesét mond majd az ötödik széria legkülönlegesebb indulója? A Life.hu bekukkantott a kulisszák mögé, és csak úgy kapkodtuk ide-oda a fejünket a legmeglepőbb produkciók láttán. 

Körülbelül négyezer produkciót kell meghallgatniuk a szerkesztőknek, mire kiválasztják azokat a tehetségeket, akik bemutatkozhatnak az RTL Klub képernyőjén. Öt teremben zajlik a válogatás a produkciók méretétől függően, a soktagú tánccsapatok a nagyobb stúdióban, az egy-két fős ének, próza és humor kategóriába tartozók a kisebbekben adják elő magukat. Reggel 10 órakor kezdődik a válogatás és addig nem térnek nyugovóra a szerkesztők, amíg mindenkit meg nem hallgatnak. A vidékieknek sem kell izgulniuk, hogy lemaradnak az utolsó hazafelé tartó vonatról, őket előreveszik, ha még estefelé is várakoznak a meghallgatásra. Mindenki kap egy esélyt, mindenkiben benne van a lehetőség, és mindenkinek azt kell éreznie, hogy amikor bemegy és megmutatja magát, a castingért felelős stáb elhiszi róla, hogy akár a győztes is lehet.

Oláh Vivien, 11 éves, énekes

A további jelentkezők fotóiért kattints a képre! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kovács Gyopár és Bálint testvérpár zenekara

Még több fotóért kattints a képre! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Dog dancing, Kovács Mariann és Zora kutyus

Nézd meg galériánkban, kik jelentkeztek még a versenyre! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Éneklő szakácsok

Kattints a képre a további fotókért! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szukonyik Sándor, táncos

Még több furcsa figuráért kattints a képre! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Klátyik Attila, énekes

További versenyzőkért kattints a képre! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ormán Bara Gábor, biciklis

Még több fotóért kattints a képre! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Még több fotóért kattints a képre!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Csodabogarakkal erősít a Csillag Születikhttp://www.life.hu/szorakozz/20140122-indul-a-csillag-szuletik-2014-es-evada-a-jelentkezok-kozott-van-ketteszakadt-ember-es-nema-korus-is.htmlÖrdög Nóra vezetheti a Csillag születikethttp://www.life.hu/szorakozz/20131128-ordog-nora-vezetheti-a-jovo-tavasszal-indulo-csillag-szuletiket-bar-az-rtl-klub-nem-erositette-meg.htmlApa lett a Csillag születik fiatal felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130120-huszevesen-apa-lett-a-csillag-szuletik-fiatal-felfedezett-tangoharmonikasa-szabo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.