Robert Pattinson vágás Simon ValóVilág 6 hasonlóság Való Világ 6 haj szerelem csodabogár változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas változáson ment át a ValóVilág 6 csodabogara. Mióta eltalálta Ámor nyila, szinte a fellegekben jár, és most a külsejét is férfiasabbra alakíttatta.

Simon, a legnépszerűbb villalakó, alig másfél hét leforgása alatt hatalmas szerelembe esett.. A fiú azóta szárnyal a boldogságtól, nemrég pedig Viki segítségével rövidre vágatta a haját. Az eddig ápolatlannak tűnő valóságshow-hős új fizurájával az Alkonyat-filmek főszereplőjére, Robert Pattisonra hasonlít.

Simon és Robert Pattinson, mint két tojás Forrás: RTL Klub / AFP

„Olyan vagyok, mint a nők, akik szakítás után változtatnak a frizurájukon. A villában szerelmes lettem és lezártam egy korszakot"

Simon villabéli szerelmének, Charlotte-nak tetszett a fiú új frizurája, amit egy hatalmas összebújással jelzett a fiúnak, akivel vad csókolózásba kezdett...

Simon átváltozását itt nézheted meg:

A rendőrségen köthet ki VV Charlottehttp://www.life.hu/legykepben/20140122-charlotte-a-valovillag-6-szexfuggo-szereploje-a-villabol-egyenesen-a-birosagra-mehet-prosti-multja.htmlIlyen lesz a 4-es metróhttp://www.life.hu/legykepben/20140121-igy-fog-kinezni-a-mozaikokkla-boritott-4-es-metro.htmlVV Teo lepasszolja a csúszómászókat http://www.life.hu/legykepben/20140121-vv-teo-rutinosan-megszabadul-a-csuszomaszoktol.htmlMeghalt Cressida Bonas mostohaapjahttp://www.life.hu/legykepben/20140121-cressida-bonas-harry-herceg-baratnojenek-egykori-mostohaapja-christopher-shaw-ongyilkos-lett.htmlÚj frizurája van Puskás Petinekhttp://www.life.hu/legykepben/20140120-puskas-peti-enekes-uj-frizurat-vagatott-a-mamma-mia-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.