végzettség tánc Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lépésre szánta el magát az X-Faktor korábbi győztese: az énekes tánctanfolyamot indít. 

Gergő korábban profi táncosnak készült, és nem is adta fel az álmát az énekes. "Általános iskola után a nyíregyházi táncművészetibe jártam, csak nem fejeztem be. Imádok táncolni, mindig is akartam ezzel a tehetségemmel is kezdeni valamit" - mesélte Gergő a Blikknek.

Forrás: Facebokk/Oláh Gergő

Az X-Faktor sztárja korábban egy évig már működtetett tánciskolát, de mivel kisvárosban, Salgótarjánban csinálta, sokkal nehezebb volt életben tartani az iskolát. Gergő elmondta azt is, mindig vágyott arra, hogy több lábon álljon, a táncoktatás pedig törvényszerűnek tűnt. Ebben szerinte az sem okoz gondot, hogy nincs végzettsége, mert a tanításhoz nem kell papír. "Egy­előre tánctanfolyamot indítok, nem tánciskolát, ahol tanárokat kell foglalkoztatni. Én fogok órát adni, a feleségem meg egy jó barátunk, aki most Londonban él, de hamarosan itthon lesz egy nagyon tehetséges táncos, Európa-bajnoki címet is szerzett" – magyarázta Gergő.

Íme a Nagy Duett párosainak listája!http://www.life.hu/legykepben/20140121-ime-a-nagy-duett-parosainak-listaja.htmlMeghalt Cressida Bonas mostohaapjahttp://www.life.hu/legykepben/20140121-cressida-bonas-harry-herceg-baratnojenek-egykori-mostohaapja-christopher-shaw-ongyilkos-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.