A konkurenciához készül VV Éva, akit botrányos megnyilvánulásai óta az RTL Klubnál nem látnak túl szívesen – tudta meg a Life.hu.

Nem szeretne tovább a szereplője lenni, inkább a másik oldalon maradna a médiában VV Éva,  aki a hétvégén felvételezik a TV2 Akadémiájára. Baukó Éva tanulásra adta a fejét.

Forrás: Facebook/VV Éva

„Televíziós szerkesztő - riporter szakra jelentkeztem, és már napok óta a felvételi vizsgára készülök, amelyet szombaton tartanak és két részből, írásbeliből és szóbeliből áll. Már október óta fontolgatom, hogy megpróbálkozom vele, de csak most indítanak tanfolyamot. A VV után az RTL Klubnál is szívesen elvállaltam volna bármilyen gyakornoki munkát, csak sajnos félresiklott az életem. Nem félek attól, hogy az iskolában majd a balhék királynőjét látják bennem, hiszek benne, hogy a tanárok a teljesítményem alapján ítélnek majd meg. Senkinek sem lesz oka ellenszenvvel nézni rám, ha megtanulom a leckét. Az elmúlt időszakban sok mindent tapasztaltam, jobban belelátok a médiába, mint egy teljesen kívülről érkező fiatal. Ha elvégzem az iskolát, akkor sem leszek egy véresszájú, a tényeket elferdítő riporter vagy szerkesztő, ugyanis a saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez milyen érzés tud lenni nekem és a családomnak” - osztotta meg velünk gondolatait Éva.