Tanítsd meg a kutyádat zongorázni!

kutya zongora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy átlagkutya pacsit ad a jutalomfalatért, a különlegesebb már zongorázik is.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a kutyusoknak igenis van érzékük a zenéhez, persze
csak a maguk módján. Ezt bizonyítja egy lelkes gazdi is, aki videón rögzítette, hogyan tanította meg
kedvencét zongorázni. A közel negyedórás kisfilmben látható, ahogy az eb lépésről lépésre halad a tananyagban, és a pofácskáját elnézve úgy tűnik, élvezi a zongorabillentyűk nyomogatását. Kipróbálod, betanítod a sajátodat?

Kölyökoroszlán utazott illegálisan egy vonatonhttp://www.life.hu/legykepben/20140124-allatvedok-mentettek-meg-egy-oroszlankolykot-a-szentpetervarrol-moszkvaba-tarto-vonaton.htmlFekete Laci A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/legykepben/20140124-fekete-laszlo-eroember-a-nagy-duettben-fog-enekelni-notar-maryvel.htmlTolvai Reni egyesítette a családjáthttp://www.life.hu/legykepben/20140124-tolvaj-reni-megasztar-10-gyoztese-enekesno-egyesitette-a-csaladjat.htmlElhunyt Ferrari Violetta színművészhttp://www.life.hu/legykepben/20140124-elhunyt-ferrari-violetta-szinmuvesz.htmlTanítsd meg a kutyádat zongorázni!http://www.life.hu/legykepben/20140124-igy-zongorazik-egy-kutya-video.htmlVV Laci fizetett színész?http://www.life.hu/legykepben/20140124-vv-laci-feltunt-egy-masik-csatornan-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.