Az X-Faktorból kiszállt zsűritag Ausztriában sielt, és épp a pályán tartózkodott, amikor egy hirtelen jött viharban lefelé igyekezve bezuhant egy hóval fedett szakadékba. Megsérültek a bordái, alig kapott levegőt - írja a Blikk. Jelenleg otthonában gyógyul, de több hétig eltarthat, mire elmúlnak a fájdalmai.

Az RTL Klub sztárja elmondta, bár egy sielő a segítségére sietett, mégis a maga erejéből kellett leevickélnie a hegyről, hogy orvoshoz szállíthassák.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Ha elájulok, ott fagyok meg" - magyarázta az énekes, akinél sem mobiltelefon, sem pénz nem volt, így összeszedte minden erejét, és a fájdalom ellenére lecsúszott épen maradt sílécein a 2000 magas pályáról. "Borzalmas úgy síelni, hogy közben alig kap az ember levegőt, de megoldottam, és leérve mondtam a többieknek, vigyenek orvoshoz. Megsérült a csonthártyám, és még három hétig tarthat, mire tudok rendesen levegőt venni, és fájdalom nélkül mozogni. Lehajolni és az ágyban a másik oldalamra fordulni valóságos kínszenvedés, és a cipőmet sem tudom bekötni."

"Nagyon megijedtem, de nem követtem el hibát, ezért alig várom, hogy újra síelhessek" – mondta Nagy Feró, aki rosszabbul is járhatott volna.