Katalin hercegnő álláshirdetés Buckingham-palota II. Erzsébet brit királynő Vilmos herceg alkalmazott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álláshirdetést tett közzé a Buckingham-palota. Alapvetően a vendég fürdőszobák karbantartására keresnek embert, akinek azonban nem csupán a tisztítószerekkel, de a vendégekkel is tudni kell bánni, és a szobainasi feladatok mellett zsúrkocsis kiszolgálásban is járatosnak kell lennie. 

Az álláshirdetés szerint nem árt, ha a jelentkező kiválóan pucol ablakot, és felkészültnek kell lennie, ugyanis napi kapcsolatban lesz a királyi család tagjaival, így fontos a diszkréció.

Forrás: AFP/Carl Court

A munkáért évi 14 ezer 400 fontot (5 millió forint) fizetnek, amiért alaposságot, a részletekre való odafigyelést és kivételes hűséget várnak el. A sikeres álláskereső alapvetően a londoni Buckingham-palotában dolgozik majd, de a munkaköri leírás szerint évente bármelyik királyi rezidenciára kiküldhető lesz.

Katalin és Vilmos önvédelemre adta a fejéthttp://www.life.hu/legykepben/20140119-a-vilag-kenyszeriti-oket-arra-hogy-hivatalosan-szurjek-mit-adnak-el-a-nevukben-vagy-a-nevukkel.htmlRepülni tanul Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20131108-katalin-cambridge-hercegnoje-nagypapaja-nyomdokaiba-lepve-repulni-tanul.htmlVádat emeltek a Katalint toplessben fényképező ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20130726-katalin-hercegno-topless-kepei-miatt-vadat-emeltek-a-fotos-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.