A ValóVilág 6 első kiválasztottja: Laci

Fotó: Nánási Pál (rtlklub.sajtoklub.tv) -
RTL 2 VV Teo ValóVilág6 VV Zsófi VV Laci VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul érte a ValóVilág 6 játékosait, hogy elérkezett az első kiválasztás napja. A Villa-lakók - a korábbi szériákban megszokottakhoz hasonlókat - egyesével jelet tettek arra, akitől legszívesebben rövid úton megválnának. Elkezdődött az igazi taktikázás.

Charlotte Zsófira, Aurelio Simonra, Simon Aurelióra, Iza Zsoltra, Laci Krisztiánra, Dorka Lacira, Józsi Izára, Zsófi Charlotte-ra, Zsolt Teóra, Teó Zsófira, Krisztián Lacira, Viki Teóra tette a jelet.

Fotó: Nánási Pál (rtlklub.sajtoklub.tv)

Mivel Laci, Teo és Zsófi is két jelölést kapott Aureliónak, mint játékmesternek kellett eldöntenie, ki párbajozzon először, és ő Lacit választotta, aztán természetesen sírvafakadt. A szabályok szerint a kihívásig Laci senkinek nem mondhatja el, kit visz ki magával párbajozni.

VV Éva: se bugyi, se melltartóhttp://www.life.hu/szepulj/20140126-a-tv2-aktivjaban-vv-eva-medveczky-ilona-dukai-regina-meselt-arrol-miert-nem-huznak-melltartot.htmlHalálos betegséget diagnosztizáltak VV Dorkánál http://www.life.hu/gyogyulj/20140126-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosanal-vv-dorkanal-leukemiat-diagnosztizaltak.htmlVV Lacit kiszúrta magának dr. Csernus http://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.