Cambridge hercegnője színdarab Katalin videó My Fair Lady Eliza Doolitle előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnőjéről egy cuki felvétel került elő, amelyen a 11 éves Katalin színészi képességeit is megcsodálhatjuk.

Sosem látott felvételre bukkant a hercegnőről a Daily Mail. Az 1993-ban készült videón az akkor 11 éves Katalint láthatjuk a színpadon egy iskolai előadás közben. A My Fair Lady-t mutatták be, amelyben a főszerepet, Eliza Doolittle-t játszotta, a rossz sorsú, ramatyul beszélő virágáruslányt, akiből végül hercegnőt nevelnek.

Forrás: AFP

Ki gondolta volna akkor, hogy az élet a valóságban is úgy hozza, hogy a szerény kislányból hercegnő lesz, aki ráadásul a brit uralkodóház egyik legkedveltebb tagja. 2011-ben házasodtak össze Vilmossal, első gyermekük, György pedig 2013 júliusában született meg. Katalin élete tehát tényleg úgy alakult, mint egy mesebeli filmben.
Az iskolai videót itt megleshetitek:

Helyesírási baki az Édes életbenhttp://www.life.hu/legykepben/20140128-a-tv2-edes-eletenek-felirataban-helyesirasi-hibat-vetettek.htmlSipos Tomi fürdet és pelenkáz http://www.life.hu/legykepben/20140127-sipos-tomi-enekes-furdeti-pelenkazza-kislanyat.htmlBeszakadt a jég a VV 5 nyertes alatthttp://www.life.hu/legykepben/20140128-beszakadt-a-jeg-a-vv5-nyertese-knapp-attila-alatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.