Hódi Pamela 139 ezerért kapott új ruhákat

Forrás: Baksa Norbert -
vásárlás Hódi Pamela luxus drága Édes Élet ruhák Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián vásárolni vitte Pamelát, aki nem fogta vissza magát, így több csomag ruhával távoztak.

Krisztián most sem tagadta meg önmagát és még vásárlás közben is kedvese vérét szívta az Édes életben.Pamela azonban nem törődött berzenkedő párjával és nem kevés pénzt vett ki Berki zsebéből. A számla végösszege 139 ezer forint lett.

Forrás: Baksa Norbert
Megvádolták Justin Bieberthttp://www.life.hu/legykepben/20140130-justin-bieber-tinisztart-hivatalosan-is-megvadoltak-egy-decemberi-testi-sertesi-ugy-miatt.htmlSzabó Zsófiban vetélytársat látott Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20140129--eskuvoi-ruhaban-pozolt-szabo-zsofi-es-sarka-kata.htmlIlyen formaruhában utaznak a magyarok Szocsibahttp://www.life.hu/legykepben/20140129-a-2014-es-szocsiban-megrendezett-teli-olimpiara-a-magyar-sportolok-ilyen-ruhaban-utaznak.htmlJól mutat a Vastag testvérek között a miniszterelnökhttp://www.life.hu/legykepben/20140128-vastag-csaba-az-x-faktor-nyertese-es-testvere-vastag-tamas-orban-viktorral-pozoltak-a-parlamentben.htmlZámbó Krisztián új vállalkozást indít: Vajon bejön neki?http://www.life.hu/legykepben/20140128-zambo-krisztian-zambo-jimmy-fia-az-x-faktor-egykori-enekes-csaposnak-all-es-sorozot-nyit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.