Megvádolták Justin Biebert

Forrás: AFP/Getty Images/Jag Gundu -
vád kokain rendőrség Justin Bieber testi sértés bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinisztár szerda este jelent meg a torontói rendőrségen egy decemberi testi sértési ügy miatt.

Ismét összeütközésbe került a törvénnyel Justin Bieber. A 19 éves világsztár fotósok és rajongók tömegén vágta át magát testőrei és rendőrök kíséretében. A vádaknak egy limuzinsofőrt ért decemberi támadáshoz van közük. Biebert hivatalosan is megvádolták, miután a rendőrségi vizsgálat szerint többször is fejbe vágta a sofőrt – írja az MTI.

Forrás: AFP/Getty Images/Jag Gundu

Az énekesnek március 10-én kell bíróság elé állnia Torontóban. A tinisztár közben ártatlannak vallotta magát egy másik eljárásban, amely Floridában folyik ellene. Ott azzal vádolják, hogy érvényes jogosítvány nélkül, a megengedett sebesség csaknem kétszeresével száguldozott, majd amikor megállították, ellenállt a hatósági intézkedésnek. Legutóbb pedig kokaint találtak Los Angeleshez közeli házában.

Los Angelesben vandalizmus miatt akadt dolga a rendőrséggel, ugyanis tojással dobálta meg szomszédja házát. Egyelőre nem dőlt el, hogy vádat emelnek-e ellene. Tavaly összeütközésbe került egy lesifotóssal, aki tettlegesség miatt beperelte őt. A botrányok beárnyékolják az énekes legutóbbi albumának megjelenését. A korong iránti érdeklődés jócskán elmarad az előző, többszörös platinalemezekétől, amelyek 2009 óta láttak napvilágot.

Szabó Zsófiban vetélytársat látott Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20140129--eskuvoi-ruhaban-pozolt-szabo-zsofi-es-sarka-kata.htmlMégsem zárják ki A Dalból Kállay-Saunders Andrásthttp://www.life.hu/legykepben/20140128-nem-zarjak-ki-kallay-saunders-andrast-mtva-a-dal-1014-eurovizios-dalfesztival-hazai-selejtezojebol.htmlBlogot indít Tatár Csillahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20140130-blogot-indit-tatar-csilla.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.