Szikora Róbert gida casting R-GO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Robi az RTL Klub reggeli műsorában mutatta be a lányokat.

Megvannak az új R-Go gidák. Farkas Bettina és Gyurom Natália már az X-Faktor tánckarában is feltűnt, sőt egyikőjük a tavalyi gida-castingon második helyezett lett. Akkor épp, hogy lecsúszott a nagy lehetőségről, most viszont megcsinálta. Az együttes szíve-lelke, Szikora Róbert a 8:08 - Minden reggel adásában elárulta, miért pont erre a két csinos barna lányra esett a választása. De kiderül az is, mit kell tudnia egy gidának. A videóból te is megtudhatod:

Woody Allen megerőszakolta nevelt lányát?http://www.life.hu/news/20140203-woody-allen-filmrendezo-cafolja-hogy-nemi-eroszakot-kovetett-el-nevelt-lanya-dylan-farrow-ellen.htmlA rendező nevelt lánya, Dylan Farrow nyílt levélben vallott Allen erőszakoskodásáról, aki tagadja, hogy ilyet tett.News--Csúnyát bakizott a BBChttp://www.life.hu/news/20140203-a-brit-bbc-televizios-csatorna-a-lo-eve-helyett-kurvak-evet-koszontotte-elo-adasban.htmlA tévécsatorna szerint pénteken nem a ló, hanem a kurvák éve vette kezdetét.NewsOrigoTűvel a karjában találtak rá Philip Seymour Hoffmanrahttp://www.life.hu/news/20140203-philip-seymour-hoffman-oscar-dijas-szineszre-tuvel-a-bal-karjaban-talaltak-ra-holtan-otthonaban.htmlAz Oscar-díjas színész holttestére egy barátja bukkant Greenwich Village-i házában. Bal karjában tű volt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.