Woody Allen megerőszakolta nevelt lányát?

Forrás: AFP/Getty Images/Mark Davis -
Dylan Farrow nemi erőszak Woody Allen nyílt levél hamis vád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendező nevelt lánya, Dylan Farrow nyílt levélben vallott Allen erőszakoskodásáról, aki tagadja, hogy ilyet tett.

Nyílt levélben öntötte ki a szívét Dylan Farrow, Woody Allen nevelt lánya. Az írás a The New York Times online kiadásában jelent meg szombaton, amelyben a híres filmrendezőről azt állítja, nemi erőszakot követett el rajta, amikor még csak 7 éves volt.

Forrás: AFP/Getty Images/Mark Davis
Túszokat ejtett és gyilkolt egy moszkvai diákhttp://www.life.hu/news/20140203-egy-moszkvai-diak-sajat-iskolajaban-olt-meg-ket-embert-es-ejtett-tuszokat.htmlA 263. számú moszkvai középiskola egyik felső osztályos tanulója követte el a hétfői fegyveres támadást saját tanintézményében, és ölt meg két embert - közölte az orosz belügyminisztérium szóvivője.News--Szörfdeszkával egyensúlyozik Vajna Tímeahttp://www.life.hu/news/20140203-vajna-timea-andy-vajna-filmes-producer-neje-amerikaban-szorfozik.htmlA híres filmproducer fiatal felesége a tengerentúlon lazít. Internetre posztolt fotói alapján aktívan pihen: szörfözik és hajókázik.NewsOrigoNFL - A Seattle védelme leiskolázta a Denver támadóit a Super Bowlonhttp://www.life.hu/news/20140203-nfl-a-seattle-vedelme-leiskolazta-a-denver-tamadoit-a-super-bowlon.htmlA Seattle Seahawks simán, 43-8-ra legyőzte a Denver Broncos együttesét a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi döntőjében, a New Jersey állambeli East Rutherfordban található MetLife Stadionban rendezett 48. Super Bowlon, ezzel története során először hódította el a bajnoknak járó Vince Lombradi-trófeát – írja az MTI.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.